IV. KUP SVETE LUCIJE

||IV. KUP SVETE LUCIJE

IV. KUP SVETE LUCIJE

Vatrogasna zajednica grada Velike Gorice u sklopu Lucijinih dana, pod pokroviteljstvom

Grada Velike Gorice organizira
IV. KUP SVETE LUCIJE
u brzom spajanju usisnog voda
subota 17. prosinca 2016. godine od 14 h
u Gradskoj sportskoj dvorani Velika Gorica (nova dvorana)

Natjecanje se organizira u sljedećim kategorijama:

MUŠKI A,
MUŠKI B/ rođeni 1986.g. i stariji,
ŽENE A,
ŽENE B/ rođene 1986.g. i starije,

Natjecanje će se izvoditi na četiri staze i to u sastavu odjeljenja od šest članova: Z, S, V1, V2, C1, C2. po pravilniku HVZ-a iz 2016. godine. Natjecatelji su obavezni nastupiti u kompletnoj opremi za natjecanje: radna odora, radne cipele, kaciga, radni opasač tipa A bez karabina i s oznakama.

Vrijeme izvođenja vježbe mjeri se računalom koje reproducira zapovijed i automatski pokreće štoperice na stazama. Po završetku vježbe, strojar izriče naredbu „GOTOVO“ i zaustavlja mjerenje vremena pritiskom na tipku iza “A” stabilne spojnice ugrađene na maketi. Po zaustavljanju vremena počinje odbrojavanje vremena (10 sekundi) za postrojavanje natjecatelja. Natjecatelji se postrojavaju na rubu tepiha (ispred makete u smjeru navale) u jednovrsni stroj licem okrenuti prema bazenu. Zapovjednik je skroz desno pa ga slijede S, V1, V2, C1, C2 .

Izmjereno vrijeme projicira se na platnu za sve staze istovremeno. Izvode se dvije vježbe, po jedna na svakoj stazi, a računa se vrijeme bolje izvedene vježbe.

Na natjecanju su osigurani pehari za prva tri mjesta u svakoj kategoriji, potom pehari za Super kup kod muške i ženske kategorije. Svako natjecateljsko odjeljenje dobiva diplomu za sudjelovanje, a tri prvoplasirana odjeljenja u svim kategorijama dobivaju pehare u trajno vlasništvo.

Najboljih osam vremena između muških A i B odjeljenja ulazi u muški Super kup, kao i  najboljih osam vremena između ženskih A i B odjeljenja ulazi u ženski Super kup.

Za prva tri plasirana u „Super kupu“ u svakoj kategoriji osigurane su nagrade:

–          Prvo mjesto 1.000,00 kn

–          Drugo mjesto bon u vrijednosti 750,00 kn

–          Treće mjesto bon u vrijednosti 500,00 kn

Prijave za natjecanje primaju se najkasnije do 15. prosinca 2016. godine do 16.00 sati na fax: 01/6219 985 ili e-mail: vzgvg @zg.t-com.hr. Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 01/6219 985 ili GSM 091/6350 238 – Andrea Škrlec Janković, VZGVG. U prilogu raspisa je Prijavni list.

prijavni-list

KOTIZACIJE ZA NATJECANJE NEMA.

Osiguranje natjecatelja dužne su izvršiti odgovorne osobe matičnih DVD-a.

O mjestu druženja i dodjel prizananja ekipe će biti obavještene naknadno ili u dvorani tijekom natjecanja.

 

ZAPOVJEDNIK:

Boris Turan

By | 2017-09-12T09:35:00+00:00 10.11.2016|Natjecanja|Komentari isključeni za IV. KUP SVETE LUCIJE

About the Author: