IZASLANSTVO VZZŽ U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI

||IZASLANSTVO VZZŽ U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI

IZASLANSTVO VZZŽ U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI

Povodom obilježavanja blagdana Svetog Florijana, zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević primio je izaslanstvo Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije na čelu s predsjednikom Stjepanom Ptičekom.

„Od 2003. godine do danas, Zagrebačka županija je za potrebe Vatrogasne zajednice izdvojila oko 33 milijuna kuna, a u prošloj godini, kao i ove godine, izdvojila je po 2,7 milijuna kuna. Iznimno smo zadovoljni njihovim radom. Vatrogastvo u Zagrebačkoj županiji ima izuzetno bogatu tradiciju, a naša dobrovoljna vatrogasna društva, naša su snaga“, rekao je Vujević. Osim toga, osvrnuo se i na rezultate koje postižu pripadnici vatrogasne mladeži na mnogobrojnim natjecanjima i naglasio kako su iz godine u godinu sve bolji.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Stjepan Ptiček istaknuo je kako je Zagrebačka županija uvijek imala sluha za potrebe vatrogastva. „Brinemo za živote i imovinu 350.000 stanovnika Zagrebačke županije, to samo po sebi nije lako, no budući da imamo potporu Zagrebačke županije puno nam je lakše obavljati sve zadatke“, izjavio je Ptiček.

Izvor: Zagrebačka županija

By | 2016-05-12T09:36:30+00:00 09.05.2016|Događanja|Komentari isključeni za IZASLANSTVO VZZŽ U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI

About the Author: