OTVORENA NOVO UREĐENA DVORANA DVD-A PETROVINA

||OTVORENA NOVO UREĐENA DVORANA DVD-A PETROVINA

OTVORENA NOVO UREĐENA DVORANA DVD-A PETROVINA

U subotu 19. prosinca svečano je otvorena novo uređena dvorana vatrogasnog doma DVD-a Petrovina. Svečanost otvorenja započela je simboličnim rezanjem vrpce potpredsjednika skupštine Zagrebačke županije Maria Vlahovića i gradonačelnika Grada Jastrebarskog Zvonimira Novosela.
Uz njih svečanosti su prisustvovali načelnik HVZ-a Željko Popović, predsjednik Vatrogasne zajednice
Zagrebačke županije Stjepan Ptiček, zapovjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Josip Novosel, članovi predsjedništva Vatrogasne zajednice grada Jastrebarsko, nadzorni inženjer Boris Crnilo, predstavnici izvođača radova i članovi DVD-a Petrovina.
Predsjednik Ivan Samarin u uvodnom dijelu posebno se zahvalio Zagrebačkoj županiji i Gradu Jastrebarskom koji su omogućili realizaciju projekta obnove dvorane, kao i izvođačimaradova tvrtkama Pro-Art, El-ing, Smilaj j.d.o.o, Stolariji Koluder i parketarskom obrtu Gornik na uspješno završenim radovima. Vrijednost izvedenih radova je oko 300 tisuća kuna, a financirani su kapitalnim donacijama iz proračuna Zagrebačke županije i Grada Jastrebarskog, donacijama izvođača radova, dobavljača, te vlastitim sredstvima DVD-a. Također predsjednik se zahvalio inženjeru Borisu Crnili koji je bio zadužen za nadzor radova a posebno članovima društva koji su dali veliki doprinos pri uređenju dvorane.
Dvoranu je blagoslovio župnik Gojislav Kovačić a svojim nastupom svečanost su uveličali i članovi Puhačkog orkestra DVD-a Petrovina.
Prisutne su pozdravili predsjednik VZŽZ Stjepan Ptiček , potpredsjednik Skupštine ZŽ Mario Vlahović, načelnik HVZ-a Željko Popović te gradonačelnik grada Jastrebarsko Zvonimir Novosel, istaknuvši kako je ovo društvo svojim radom i dosadašnjim rezultatima zaslužilo ovakav moderan prostor za održavanje svojih aktivnosti stoga su uložena sredstva sigurno opravdana.
Svečanosti je prethodila i redovna skupština DVD-a Petrovina na kojoj je donesen rebalans prihoda i rashoda za 2015. godinu, Plan rada i Plan prihoda i rashoda za 2016. godinu a zajedničko druženje nastavljeno je u veselom okruženju uz glazbeni sastav Desinečki tamburaši.

 

21.12.2015.
Za DVD Petrovina
Jadranka Domjančić

PETROVINA MUZIKA

By | 2017-09-12T09:35:03+00:00 12.01.2016|Događanja|Komentari isključeni za OTVORENA NOVO UREĐENA DVORANA DVD-A PETROVINA

About the Author: