VII. DRŽAVNO NATJECANJE VATROGASACA – PULA 2016.

||VII. DRŽAVNO NATJECANJE VATROGASACA – PULA 2016.

VII. DRŽAVNO NATJECANJE VATROGASACA – PULA 2016.

U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice a uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Istarske županije, 1. listopada 2016. godine na Sportsko-rekreacijskom centru Uljanik u Puli održano je VII. državno natjecanje vatrogasaca.

Od ukupno 230 natjecateljskih odjeljenja, Vatrogasnu zajednicu Zagrebačke županije predstavljalo je 19 ekipa u svim kategorijama te 13 vatrogasnih sudaca koji su učestvovali u provedbi natjecanja. Uz izvrsnu organizaciju natjecanja, pripadnici Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije prezadovoljni su i ostvarenim rezultatima pa tako bez lažne skromnosti možemo konstatirati da je VZZŽ najuspješnija županija koja je sudjelovala na državnoj smotri natjecateljskih ekipa.

Najuvjerljivije pobjede ostvarene su u muškoj A kategoriji gdje su prva tri mjesta osvojile postrojbe s područja Zagrebačke županije pa je slijedom toga DVD Razljev osvojio 1. mjesto, DVD Andrilovec 2. mjesto a 3. mjesto pripalo je DVD-u Paukovec. U kategoriji žene A, DVD-u Ribnica pripalo je 2. mjesto dok su pripadnici JVP Ivanić-Grad osvojili 1. mjesto u kategoriji Profesionalnih vatrogasnih postrojbi A.  Rezultati natjecanja: hvz-2016-drzavno-odrasli-konacni-poredak

Sukladno postignutim rezultatima navedene ekipe izborile su pravo nastupa na međunarodnoj vatrogasnoj olimpijadi koja će se, od 09. do 16. srpnja 2017. godine održati u Villachu (Austrija).

Ovim putem Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije svim natjecateljskim odjeljenjima kao i vatrogasnim sucima čestita na sudjelovanju i ostvarenim rezultatima.

jvp-ivanic-grad-pvpa

1. mjesto VP Ivanić Grad

dvd-ribnica-za

2. Mjesto DVD Ribica (MŽ)

 

dvd-razljev-ma

1. mjesto DVD Razljev (MA)

dvd-andrilovec-ma

2. mjesto DVD Andrilovec (MA)

 

 

dvd-paukovec-ma

3. mjesto DVD Paukovec (MA)

By | 2017-09-12T09:35:00+00:00 03.10.2016|Natjecanja|Komentari isključeni za VII. DRŽAVNO NATJECANJE VATROGASACA – PULA 2016.

About the Author: