ODRŽAN 3. KUP SV. JOSIPA RADNIKA – DAN MJESTA TUROPOLJE

||ODRŽAN 3. KUP SV. JOSIPA RADNIKA – DAN MJESTA TUROPOLJE

ODRŽAN 3. KUP SV. JOSIPA RADNIKA – DAN MJESTA TUROPOLJE

01. svibnja 2015, na Dan mjesta Turopolje i Međunarodni praznik rada, održali smo “3. Kup Svetog Josipa Radnika”, vatrogasno natjecanje za djecu od 6 do 12 godina starosti. Ove je godine u Turopolju nastupila ukupno 31 natjecateljska ekipa, od toga 10 ženskih i 21 muška. Najbolja ekipa natjecanja, po ukupnim brojem bodova, koja je osvojila i prijelazni pehar, bila je ženska ekipa DVD-a Sunja – Greda.
Natjecanje koje iz godine u godinu raste u sve veče i značajnije, ove je godine uveličao i gradonačelnik grada Velike Gorice g. Dražen Barišić, što nam je naravno jako drago. Još nam je draža brojka od preko 300 djece, za koju sve ovo i radimo.

Zahvaljujemo se i čestitamo svim natjecateljskim ekipama, a zahvaljujemo se i svima koji su pomogli da se ovo natjecanje održi:
Vatrogasnoj zajednici Grada Velike Gorice
Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije
Gradu Velika Gorica
Vijeću mjesnog odbora Turopolje
Tvrtki PANA d.o.o. – Turopolje

Dok je su se još zbrajali rezultati prisustvovali smo svečanoj Sjednici Vijeća mjesnog odbora Turopolje, kojoj su prisustvovali mnogi uvaženi gosti. Poslije zatvaranja natjecanja zajedno sa gostima jeli smo prvosvibanjski grah, koji su nam pripremili Tomislav i Siniša iz NK Turopolje i Šrk Ribomanije. U 17:00 sati prisustvovali smo Sv. Misi, odnosno proslavi zaštitnika mjesta Sv. Josipa Radnika. Za sve preminule mještane položili smo cvijetni aranžman, ispod raspela u Parku turopoljskih branitelja. Ovaj, za nas turopoljce važan dan, sa nama su proveli i dragi nam prijatelji iz PGD Brezje (Maribor – Slovenija), kojima se i ovim putem zahvaljujemo na ugodnom i lijepo druženju.

REZULTATI “3. Kupa Svetog Josipa Radnika”:

– Djeca – ženska:

1. DVD SUNJA GREDA
2. DVD RIBNICA
3. DVD VELIKA BUNA
4. DVD KURILOVEC
5. DVD Mraclin
6. DVD STRMEC BUKEVSKI
7. DVD STARO ČIČE
8. DVD Turopolje
9. DVD OSTRNA
10. DVD KUČE

– Djeca – muška:

1. DVD JEŽEVO
2. DVD Mraclin
3. DVD KURILOVEC
4. DVD STARO ČIČE
5. DVD ČIČKA POLJANA
6. DVD RAKITOVEC 1
7. DVD RIBNICA
8. DVD VELIKA BUNA
9. DVD BUŠEVEC
10. DVD NOVO ČIČE
11. DVD ŠILJAKOVINA
12. DVD MIČEVEC
13. DVD STRMEC BUKEVSKI
14. DVD Turopolje
15. DVD KUČILOVINA
16. DVD LAZINA ČIČKA
17. DVD BREZOVICA
18. DVD KUČE 2
19. DVD VELIKA MLAKA
20. DVD KUČE 1
21. DVD RAKITOVEC 2

2

By | 2017-09-12T09:35:04+00:00 07.05.2015|Natjecanja|Komentari isključeni za ODRŽAN 3. KUP SV. JOSIPA RADNIKA – DAN MJESTA TUROPOLJE

About the Author: