MEĐUNARODNO NATJECANJE U SPAJANJU USISNIH VODOVA – VIII. MEMORIJAL MILANA PAŽIĆA

||MEĐUNARODNO NATJECANJE U SPAJANJU USISNIH VODOVA – VIII. MEMORIJAL MILANA PAŽIĆA

MEĐUNARODNO NATJECANJE U SPAJANJU USISNIH VODOVA – VIII. MEMORIJAL MILANA PAŽIĆA

VZG Sv. I. Zelina organizira međunarodno vatrogasno natjecanje u spajanju usisnih vodova – Memorijal Milana Pažića – koji će se održati u  u Sv. I. Zelini 02.04.2017.g. s početkom u  10.00 h (nedjelja)   5. Vatrogasni vikend u Zelini

Samo natjecanje izvodit će se u Sportskoj dvorani na dva tepiha, i to u kategorijama:

  1. MA
  2. MB /rođeni 1987.godine i stariji/
  3. ŽA
  4. ŽB / rođene 1987.godine i starije/

Dokaz o godini rođenja za B ekipe su: osobna iskaznica, putovnica ili vatrogasna iskaznica.

Natjecatelji su obvezni nastupiti u kompletnoj opremi za natjecanje: radna odora, radne cipele, kaciga, radni opasač i oznake natjecatelja. Ekipu sačinjava 6 članova i to: Z, S, V1, V2, C1 i C2 .

Vježbe se izvode po pravilniku HVZ-a i CTIF-a.

Vrijeme izvođenje vježbe mjeri se elektronski. Početak vježbe započinje komandom preko razglasa za oba dvije staze istovremeno. Vježba završava nakon spajanja usisnog voda na maketu od strane strojara i njegove komande „GOTOVO“ nakon koje pritiskom na taster kod A spojnice, strojar zaustavlja vrijeme završetka vježbe nakon čega ostali dio ekipe u vremenu od 10 sekundi završava svoje radnje, te se postrojava na vrhu tepiha. U slučaju da ekipa nije zauzela pravilni završni stav ista se kažnjava greškom „nepravilan završni stav“.

Izvode se dvije vježbe, a u obzir dolazi vrijeme bolje izvedene vježbe, a u slučaju  identičnog rezultata uzima se vrijeme druge vježbe.

 

Napominjemo da za ovo natjecanje kotizacije nema

 

Da bismo mogli što bolje pripremiti samo natjecanje, te napraviti raspored istog molimo Vas da nam pošaljete prijave ekipa do 29.03.2017. na:

e-mail VZG-a Sv, Ivana Zeline ( kontakt@vzg-zelina.hr / zapovjednik@ vzg-zelina.hr)

e-mail DVD-a Paukovec   ( dvdpaukovec_@net.hr )

Za bilo kakvo pitanje vezano uz samo natjecanje obratiti se možete DVD-u Paukovec kao suorganizatoru  na tel:

Kontakt osoba – Gosp. Darijo Prelec, mobitel:  00385-997383131

Za sve učesnike osigurane su diplome za sudjelovanje, a za prva tri mjesta u svakoj kategoriji biti će osigurani pehari, dok će za najbolje vrijeme na natjecanju biti osiguran prijelazni pehar.

DVD-a koja će nastupiti sa najviše natjecateljskih ekipa biti će nagrađena poklonima sponzora.

Za sve zainteresirane učesnike biti će osigurana prehrana i piće u Vatrogasnom centru a u organizaciji DVD-a Sv.Ivan Zelina.

Zapovjednik VZG-a Sv.Ivan Zelina

Ivica Mačković

 

By | 2017-02-07T11:58:50+00:00 07.02.2017|Natjecanja|Komentari isključeni za MEĐUNARODNO NATJECANJE U SPAJANJU USISNIH VODOVA – VIII. MEMORIJAL MILANA PAŽIĆA

About the Author: