VZG JASTREBARSKO- TIJEKOM USKRSNIH BLAGDANA POŽARI!

||VZG JASTREBARSKO- TIJEKOM USKRSNIH BLAGDANA POŽARI!

VZG JASTREBARSKO- TIJEKOM USKRSNIH BLAGDANA POŽARI!

Unatoč brojnim upozorenjima i apelima od suzdržavanja paljenja korova na otvorenom prostoru i tijekom uskrsnih blagdana vatrogasci su imali pune ruke posla. Prvo je u subotu 11. travnja u 23 sata i 59 minuta zaprimljena dojava o požaru otvorenog prostora na divljem odlagalištu otpada u Gornjoj Reki,u predjelu Šipkovica, a nakon toga u nedjelju u 4 sata i 17 minuta ponovno je zaprimljena dojava o požaru otvorenog prostora u Gornjoj Reki.

Ovoga puta vjerojatno od ostataka zapaljenog krijesa. Oba požara ugašena su u kratkom vremenu, a intervencije su uspješno odradile vatrogasne postrojbe DVD-a Jastrebarskog i DVD-a Gornje Reke.
U ponedjeljak 13. travnja u 15 sati i 31 minutu zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Donjem Desincu uz lokalnu prometnicu prema u blizini odmorišta Desinec na autocesti Rijeka Zagreb. I ovaj požar vrlo brzo je ugašen, a na intervenciju je izašla vatrogasna postrojba DVD-a Donji Desinec.

Dragi sugrađani! U vremenu kada svi zajedno provodimo pojačane aktivnosti u provođenju mjera protiv širenja koronavirusa, nepotrebno se još dodatno izlažemo opasnosti od zaraze prilikom ovakvih intervencija, zahvaljujući nesavjesnim sugrađanima koji ne samo da vatrogasce dovode u opasnost, već i prirodu!
Ostanite doma!
Suzdržite se od korištenja upaljača i šibica na otvorenom prostoru!

 

VZG Jastrebarsko

 

By | 2020-04-15T15:19:26+00:00 15.04.2020|Događanja|Komentari isključeni za VZG JASTREBARSKO- TIJEKOM USKRSNIH BLAGDANA POŽARI!

About the Author: