U tri dana velik broja intervencija vatrogasaca na području Zagrebačke županije

||U tri dana velik broja intervencija vatrogasaca na području Zagrebačke županije

U tri dana velik broja intervencija vatrogasaca na području Zagrebačke županije

Vatrogasci s područja Zagrebačke županije imali su pune ruke posla u posljednja tri dana tj. od 21. do 24. ožujka. Odradili su 79 intervencija vezanih uz požare na objektima, požare otvorenog prostora te tehničke intervencije i to s 310 vatrogasaca te 92 vatrogasna vozila.

Također, u istom razdoblju bilo je i 198 ostalih operativnih aktivnosti poput preventivne ophodnje, dostave opreme i hrane te prijevoza osoba u kojima je sudjelovalo 657 vatrogasaca diljem Zagrebačke županije.

„Naši vatrogasci kao i uvijek bili su na visini zadatka i pokazali su svoju profesionalnost, humanosti i solidarnost“ – izjavio je zapovjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Josip Novosel.

Inače, Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije broji 34 stalne članice s 278 dobrovoljnih vatrogasnih društava, 5 vatrogasnih postrojbi u gospodarstvu i 4 javne vatrogasne postrojbe s ukupno oko 19 tisuća članova.

Vatrogasci, hvala Vam!

 

Izvor: https://www.zagrebacka-zupanija.hr/vijesti/4941/u-tri-dana-velik-broja-intervencija-vatrogasaca-na

By | 2020-03-24T18:10:29+00:00 24.03.2020|Događanja|Komentari isključeni za U tri dana velik broja intervencija vatrogasaca na području Zagrebačke županije

About the Author: