NAJAVA 1. LIKOVNE KOLONIJE DVD-a GORNJI DESINEC

||NAJAVA 1. LIKOVNE KOLONIJE DVD-a GORNJI DESINEC

NAJAVA 1. LIKOVNE KOLONIJE DVD-a GORNJI DESINEC

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Desinec koje ove godine 15. i 16. lipnja obilježava dvije značajne obljetnice 100 godina Puhačkog orkestra i 90 godina DVD-a Gornji Desinec, ususret proslavama organizira po prvi puta  „1. likovnu koloniju DVD-a Gornji Desinec“. Likovna kolonija održat će se u subotu 1. lipnja 2019. godine na Trgu sv. Ivana u Gornjem Desincu s početkom u 9 sati.

Koloniju na kojoj će se okupiti desetak umjetnika voditi će gospodin Milan Stunja, uz potporu našeg jaskanskog slikara i prijatelja Desinca g. Nikole Novosela. Na koloniji se očekuje dolazak umjetnika sa područja Siska, Samobora, Karlovca, Draganića i Jastrebarskog.

Teme ovogodišnje likovne kolonije u Gornjem Desincu su motivi desinečkoga kraja, a umjetnički radovi raditi će se u tehnikama ulja na platnu, akrila na platnu i pastela.

Pozivamo sve naše drage sugrađane da ove subote u jutarnjim satima dođu u Gornji Desinec i svojim dolaskom daju podršku kako umjetnicima tako i DVD-u Gornji Desinec.

 

Predsjednik DVD-a Gornji Desinec

Vedran Boričević

 

 

By | 2019-05-31T09:41:08+00:00 31.05.2019|Događanja|Komentari isključeni za NAJAVA 1. LIKOVNE KOLONIJE DVD-a GORNJI DESINEC

About the Author: