9. ZIMSKI KUP DVD-A OSTRNA

||9. ZIMSKI KUP DVD-A OSTRNA

9. ZIMSKI KUP DVD-A OSTRNA

DVD Ostrna Vas poziva na 9. ZIMSKI KUP DVD-a OSTRNA u brzom spajanju usisnog voda. Natjecanje će se održati u subotu 24. veljače 2024. godine s početkom u 17 sati
u Vatrogasnoj garaži DVD-a Ostrna, Omladinska 51, Velika Ostrna.


Natjecanje se organizira u sljedećim kategorijama:

MUŠKI A MUŠKI B/ rođeni 1994.g. i stariji
ŽENE A ŽENE B / rođene 1994.g. i starije

Natjecanje će se izvoditi u sastavu odjeljenja od šest članova: Z, S, V1, V2, C1, C2 po važećem pravilniku HVZ-a. Natjecatelji su obavezni nastupiti u kompletnoj opremi za natjecanje: radna odora, radne cipele, kaciga, opasač tipa A i oznake.

Vrijeme izvođenja vježbe mjeri se računalom, koje reproducira zapovijed i automatski pokreće štoperice na stazama, a koje zaustavlja strojar pritiskom na tipku iza “A” stabilne spojnice ugrađene na maketi, nakon zapovijedi “GOTOVO”. Zatim se počinje odbrojavati 10 s vremena za postrojavanje na rubu tepiha ispred makete u smjeru navale u jednovrstan stroj tako da je Z skroz desno pa slijede S, V1, V2, C1, C2 licem okrenuti prema potoku. Izmjereno vrijeme projicira se na platnu za obje staze istovremeno. Izvode se dvije vježbe, po jedna na svakoj stazi. Osiguranje natjecatelja dužne su izvršiti odgovorne osobe matičnih DVD-a.

Na natjecanju su osigurani pehari za prva tri mjesta u svakoj kategoriji, PRIJELAZNI PEHARI za ukupne pobjednike kupa u muškoj i u ženskoj kategoriji, te priznanja za sva Društva.
Za nastup na natjecanju u brzom spajanju usisnog voda uplatite donaciju u iznosu od 50 EUR-a po ekipi, na žiro račun HR90 2360000-1101572848 otvoren u Zagrebačkoj banci s naznakom “sudjelovanje na ZK”, gotovinom prilikom prijave ekipe na dan natjecanja ili nakon natjecanja putem žiro računa. Svako Društvo koje sudjeluje s tri ili više odjeljenja, plaća 50% od cijene donacije za treće i svako sljedeće odjeljenje. Donacija uključuje konzumaciju jela ili pića po Vašoj želji iz naše ponude po popularnim cijenama.

Prijaviti ekipe možete putem Vatroneta, mailom ili pozivom najkasnije do 22.02.2024. (četvrtak) do 22 sata, kako bi na vrijeme mogli pripremiti priznanja i prehranu za Vas, a prijave i pitanja možete uputiti na: e-mail: ostrnadvd@gmail.com ili broj mobitela: +385915792637 Božidar Cik

Nakon završetka natjecanja, druženje i dodjela nagrada se nastavlja u Vatrogasnom domu u Velikoj Ostrni, a za dobar provod i ugodno raspoloženje pobrinuti će se MACHO BAND.
Veselimo se Vašem dolasku, uz pozdrav,

Predsjednik DVD-a Ostrna
Božidar Cik, dipl. ing.

 

By | 2024-01-16T14:59:32+00:00 16.01.2024|Događanja|Komentari isključeni za 9. ZIMSKI KUP DVD-A OSTRNA

About the Author: