7. ZIMSKI KUP DVD-a OSTRNA

||7. ZIMSKI KUP DVD-a OSTRNA

7. ZIMSKI KUP DVD-a OSTRNA

Dobrovoljno vatrogasno društvo Ostrna poziva Vas na 7. ZIMSKI KUP DVD-a OSTRNA u brzom spajanju usisnog voda u subotu 11. siječnja 2020. godine s početkom u 17,00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu, Đure Dubenika 2.

Natjecanje se organizira u sljedećim kategorijama:
MLADEŽ M / rođeni 2004.g. i mlađi MUŠKI A MUŠKI B/ rođeni 1990.g. i stariji
MLADEŽ Ž / rođene 2004.g. i mlađe ŽENE A ŽENE B / rođene 1990.g. i starije

Natjecanje će se izvoditi u sastavu odjeljenja od šest članova: Z, S, V1, V2, C1, C2 po važećem pravilniku HVZ-a.

Natjecatelji su obavezni nastupiti u kompletnoj opremi za natjecanje: radna odora, radne cipele (nisu obavezne za mladež), kaciga (koja zadovoljava zahtjeve za stavljanje na tržište osobne zaštitne opreme), opasač tipa A i oznake.
Vrijeme izvođenja vježbe mjeri se računalom, koje reproducira zapovijed i automatski pokreće štoperice na stazama, a koje zaustavlja strojar pritiskom na tipku iza “A” stabilne spojnice ugrađene na maketi, nakon zapovijedi “GOTOVO”. Zatim se počinje odbrojavati 10 s vremena za postrojavanje na rubu tepiha ispred makete u smjeru navale u jednovrstan stroj tako da je Z skroz desno pa slijede S, V1, V2, C1, C2 licem okrenuti prema potoku.

Izmjereno vrijeme projicira se na platnu za obje staze istovremeno. Izvode se dvije vježbe, po jedna na svakoj stazi, s time da ekipe mladeži izvode vježbu sa “B” usisnim cijevima i košarom. Osiguranje natjecatelja dužne su izvršiti odgovorne osobe matičnih DVD-a.
Na natjecanju su osigurani pehari za prva tri mjesta u svakoj kategoriji i vatrogasna oprema pokrovitelja za pobjednika natjecanja, PRIJELAZNI PEHARI za ukupne pobjednike kupa u muškoj i ženskoj kategoriji, posebne nagrade za Društvo koje prvo prijavi ekipu, za Društvo sa najviše ekipa i priznanja za sva Društva.
Za nastup na natjecanju u brzom spajanju usisnog voda uplatite donaciju u iznosu od 250 kn po ekipi, na žiro račun HR90 2360000-1101572848 otvoren u Zagrebačkoj banci s naznakom “sudjelovanje na ZK”, gotovinom prilikom prijave ekipe na dan natjecanja ili nakon natjecanja putem žiro računa.

Svako Društvo koje sudjeluje s tri ili više odjeljenja, plaća 50% od cijene donacije za treće i svako sljedeće odjeljenje. Donacija uključuje konzumaciju jela ili pića po Vašoj želji iz naše ponude po popularnim cijenama.

Prijaviti ekipe možete najkasnije do 10.01.2020. godine (petak), kako bi na vrijeme mogli pripremiti priznanja i prehranu za Vas, a i eventualna pitanja možete uputiti na: e-mail: ostrnadvd@gmail.com ili
broj mobitela: 091/579 2637 Božidar Cik

Nakon završetka natjecanja, druženje i dodjela nagrada se nastavlja u Vatrogasnom domu u Velikoj Ostrni, a za dobar provod i ugodno raspoloženje pobrinuti će se MACHO BAND.
Veselimo se Vašem dolasku, uz pozdrav,

Predsjednik DVD-a Ostrna
Božidar Cik, dipl. ing.

By | 2020-01-03T12:08:48+00:00 03.01.2020|Događanja|Komentari isključeni za 7. ZIMSKI KUP DVD-a OSTRNA

About the Author: